EKONOMİ

SANAYİ VE TURİZM KENTİ DENİZLİ’YE UÇAK ZULMÜ:  TAM 8 SAAT BEKLEDİLER

SANAYİ VE TURİZM KENTİ DENİZLİ’YE UÇAK ZULMÜ:  TAM 8 SAAT BEKLEDİLER
Denizli'nin kronikleşen uçak sorunu her yıl olduğu gibi bu yıl yine gündemde. Sanayi ve turizm kenti Denizli, Türk Hava Yolları'nın uçuş saatlerinde yaptığı değişiklikler ve zaman zaman yaşanan rötarlar nedeniyle bir türlü gündemden düşmüyor. Son olayda yolcular tam 8 saat havaalanında bekledi…

ÖZEL HABER
Önceki gün yaşanan son rötar olayı yine dikkat çekiciydi. Eski adıyla AnadoluJet, yeni adıyla AJet olan Türk Hava Yolları'na ait bölgesel havayolu şirketinin, Sabiha Gökçen’den Denizli’ye saat 17.25’te kalkacak uçağı iddiaya göre önce 2 saat rötar yaptı.

Yine iddiaya göre havaalanında iki saat bekleyen yolcular, ardından uçağa alındı. Uçakta da bir saat bekleyen yolcular, daha sonra hiçbir açıklama yapılmadan otobüslere bindirilerek, tekrar iç hatlar gelen yolcu bölümüne alındı. Burada da saatlerce bekleyen yolcular daha sonra bir başka uçakla yaklaşık 8 saat rötarlı saat 01.40’da Denizli’ye uçtu. Tabi karşılıklı seferde Çardak Havalimanı’nda bekleyenler de uçak gelemediği için İstanbul’a uçamadı.

Metropol TV’ye ulaşan yolcular “Sanayi ve turizm kenti Denizli’ye bu tarz olaylar yakışmıyor. Uçağın neredeyse yarısından fazlası yabancı turistti. Bu ülke turizmi açısından da hoş bir olay değil.  Çok fazla rötar olayı ile karşılaşıyoruz. Bu kez tam 8 saat bekledik. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını istiyoruz”  ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon