EKONOMİ

SADIK GRUBU BİR KEZ DAHA FORTUNE 500 LİSTESİNDE

SADIK GRUBU BİR KEZ DAHA FORTUNE 500 LİSTESİNDE

Fortune 500 Türkiye’nin en büyük şirketleri listesini açıkladı. Sadık Grubu, bir kez daha listeye girme başarısı gösterdi. Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, başarıyla ilgili Metropol’e konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ

Sadık Grubu, Fortune 500 Türkiye’nin en büyük şirketleri listesinde; Denizli’de tüm sektörlerde 8. Türkiye petrol sektöründe 24. Türkiye sıralamasında 365. sırada yer aldı. Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, başarıyla ilgili Metropol’e özel açıklamalarda bulundu.

AÇIKLAMAYI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Mersin “Öncelikle bütün çalışma arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 10 yıldır Fortune 500’de yerimizi alıyoruz. Başarı tesadüf değildir. Başarının altında azimli bir çalışma var. Bu başarının ardında ciddi bir emek, iş takibi, özveri yatıyor. Önemli olan bundan sonrası. Hedefler önemli, başarıyı tesadüf kılmamak adına… Başarı devamlılık ister. Daha çok çalışmamız lazım, bunu da yapıyoruz zaten. Daha sıkı, daha rekabet edici bir şekilde bu başarıyı sürdürmek istiyoruz. Gelecek yılda hedefimiz yine Fortune 500 listesine girmek… Gece gündüz çalışıyor, işimizi takip ediyoruz. Biz Türkiye’de önemli iş ortakları ile büyük projelerle çalışıyoruz. Başarıyı devam ettirmek adına durmadan çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon