EĞİTİM

PAÜSEM’DEN ALKIŞLANACAK PROJELER

PAÜSEM’DEN ALKIŞLANACAK PROJELER

Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi yaptığı çalışmalar ve projelerle dikkat çekiyor. Denizli Metropol canlı yayınına katılan PAÜSEM Dr. Öğretim Görevlisi Arzum Işıtan Pamukkale Üniversitesi’nin Erasmus projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Denizli Metropol canlı yayınına katılan PAÜSEM Dr. Öğretim Görevlisi Arzum Işıtan Pamukkale Üniversitesi’nin Erasmus projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Üç projenin üniversite takımında yer aldığını kaydeden Dr. Işıtan, nano teknoloji eğitimi ile ilgili bir proje geliştirdiklerini belirterek, Nano teknolojinin mesleki anlamda neler kazandırabileceğini ortaya çıkardıklarını söyledi. Işıtan “Öğrencilerin nano teknolojiyi mesleklerinde nasıl kullanabileceklerini gösterdik” dedi.

İkinci proje olarak mesleki eğitim projesi uyguladıklarını söyleyen Dr. Işıtan “Tehlikeli madde taşıyan tır sürücülerinin uzaktan eğitimi ile ilgili bir projeydi bu. Çok ilgi gördü. Aldığımız geri dönüşler çok başarılı olduğumuzu ortaya koydu” diye konuştu.

Üçüncü proje olarak Alzheimer hastaları ve hasta yakınları için mobil bir uygulama gerçekleştirdiklerini kaydeden PAÜSEM Dr. Öğretim Görevlisi Arzum Işıtan “Hem hastalar hem de hasta yakınları için çok önemli bir proje oldu. Bir kılavuz hazırladık. 150 bin Euro ile kabul oldu projemiz” dedi. Çalışmaların devam ettiğini birçok projenin faaliyete geçeceğini projelerin çoğunun da yazılım aşamasında olduğuna dikkat çekti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon