EĞİTİM

PAÜ HONAZ MYO’DA “ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ” VE “KARİYER PLANLAMA DERSİ”

PAÜ HONAZ MYO’DA “ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ” VE “KARİYER PLANLAMA DERSİ”
Honaz Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Üniversite-Sanayi İş birliği ve Kariyer Planlama Dersi kapsamında Honaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen bir etkinlik ile iş dünyasından uzmanlar ile öğrencileri ile buluşturdu.

Etkinlik kapsamında Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencileri Üniversite-Sanayi İş Birliği Programı ve Kariyer Planlama dersi kapsamında Denizli’de faaliyet gösteren önemli firmaların yöneticilerini derslerinde ağırladı. Honaz MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Sirmersan Mermer İnsan Kaynakları Müdürü Neşe Gümüşsuyu ve Personel Uzmanı Ali Arda Gök, Sertel Grup Lojistik İnsan Kaynakları Müdürü Yeliz Şenalp ve Taşıtmatik Satış Müdürü Zühal Okursoy İle Ekpen Tekstil İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim Müdürü Ebru Yurtlu ve Lojistikten Sorumlu Müdür Yardımcısı Serkan Tekelioğlu katıldılar.



İş dünyasında uzmanlar ile tanışarak sohbet etme fırsatı bulan öğrencilere iş dünyasından konuşmacılar tarafından üretim süreçleri, kalite anlayışı ve sürdürülebilirlik projeleri hakkında bilgi verildi. Öğrencilerin istihdam edilebileceği lojistik, işletme yönetimi, insan kaynakları faaliyetleri ve bu birimlerde çalışanların sahip olması gereken yetkinlikler üzerine bilgilendirmeler yapılarak, öğrencilerin soruları yanıtlandı.



Honaz MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkan Yardımcısı ve ders sorumlusu Öğr. Gör. Mustafa Onur Kaçaroğlu, bu organizasyonun öğrencilerin aldıkları derslerin uygulaması olduğunu, zihinlerinde işletme mantığının ve ideal işletme anlayışının oluşmasına katkı sağladığını belirti.  İleriki bir tarihte Denizli sanayisinin aday çalışanlardan bekledikleri yetkinlikleri konuşmak amacıyla Bölüm Danışma Kurulu toplantısı yapacaklarını ifade eden Öğr. Gör. Kaçaroğlu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü müfredatını Bölüm Danışma Kurulu ile birlikte değerlendirerek sonuçları rapor haline getireceklerini söyledi.



Etkinlik, iş dünyasından uzmanların yaptıkları konuşmaların ardından katılımcılara Kariyer Planlama dersi sorumlusu, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkan Yardımcısı ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Onur Kaçaroğlu tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon