EĞİTİM

PAÜ'DEN 6 TIR DEPREM BÖLGESİ'NE UĞURLANDI

PAÜ'DEN 6 TIR DEPREM BÖLGESİ'NE UĞURLANDI
Pamukkale Üniversitesi deprem bölgesinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu kapsamda kampüs içindeki Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde toplanan yardımlar öğrenciler ve PAÜ çalışanları tarafından tırlara yüklendi. Yardım tırlarını PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve öğretim kadrosu uğurlarken, Rektör Kutluhan Metropol TV’ye çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Pamukkale Üniversitesi depremzedeler için tek yürek olmaya devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selçuk Yüksel ve Prof. Dr. Ensar Yeşilyurt’un katılımları ile, yardım malzemelerinin yer aldığı tırlar deprem bölgesine uğurlandı.



Metropol TV’ye açıklamalarda bulunan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan “Elimizden gelen tüm katkı ve desteği veriyoruz. İlk gün harekete geçtik. AFAD sertifikalı arkadaşlarımız bölgeye gitti. 19 doktor, 30 hemşire, 10 yardımcı personel olmak üzere sağlık ekibimizde orada çalışıyor. Tırlarla giyinme ve ısınma ile ilgili malzemeler gönderdik. Gıda ile ilgili da gönderim yaptık. 30’a yakın hasta sevkiyatı geldi. Hastanemizi hazırladık. Hastanemizi bu konu üzerine planladık. Deprem bölgesinden hasta nakli yapılırsa uçakla biz tüm hastalarımızı tedavi etmek istiyoruz. Bu konuda biz hastane olarak hazırız” diye konuştu.


 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon