EĞİTİM

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ’NE 173 PERSONEL ALINACAK

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ’NE 173 PERSONEL ALINACAK

Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'ne yazılı ve sözlü sınavsız 173 personel alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de bugün yayımlanan ilana göre Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne 173 personel alınacak.

173 PERSONELİN 137’Sİ HEMŞİRE

İlanda alınacak personelin, "Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanun'unun 4 üncü maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararma ekli "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların" ek 2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda 2018 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacaktır" ifadelerine yer verildi. Alınacak personel ise 137 hemşire, 9 röntgen teknisyeni, 1 veteriner, 1 sağlık fizikçisi, 18 sağlık teknikeri,2 laborant, 5 diğer sağlık personeli olarak belirtildi.

SONUÇLAR İNTERNETTEN AÇIKLANACAK

Adaylar, 12-26 Ağustos tarihleri arasında www.pau.edu.tr internet adresinden başvuru yapabilecekler. Sonuçlar başvuru bitim tarihinden 15 gün sonra www.pau.edu.tr internet adresinden açıklanacak.

 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon