EĞİTİM

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ METROPOL MEYDANI’NDAYDI

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ METROPOL MEYDANI’NDAYDI
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin önemli programlarından Metropol Meydanı; ikinci bölümünde Pamukkale Üniversitesi Kurmaylarını ağırladı. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve 17 fakültenin Dekanının katıldığı program birçok ilkleri yaşattı. 1992 yılında kurulan Pamukkale Üniversitesi’nde ilk kez tüm yönetim kademesinin katıldığı bir program gerçekleştirilirken, yine izleyici rekoru kırıldı.

ÖZEL HABER
20 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan Denizli Metropol, gerçekleştirdiği birbirinden farklı programlar, canlı yayınlar ve projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Denizli’de iş dünyasının sesi olan Denizli Metropol yepyeni bir programı daha hayata geçirdi. Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, Metropol Meydanı programının ilkiyle Denizli televizyon tarihinde bir ilki başararak tam 25 konuklu canlı yayını Denizlililerle buluşturdu. Şimdiye kadar Denizli’de bu kadar geniş katılımlı bir program yapılmamıştı.



Çok katılımlı, çok sesli program Metropol Meydanı’nın ikincisi PAÜ yerleşkesi içinde bulunan Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nden gerçekleştirildi… Canlı yayında “Metropol Meydanı” programının konukları Pamukkale Üniversitesi Kurmayları oldu… PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve 17 Fakültenin Dekanının katıldığı programda katılımcılar Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuştu. Metropol Meydanı ilk bölümünde olduğu gibi yine birçok ilkleri yaşattı. 1992 yılında kurulan Pamukkale Üniversitesi’nde ilk kez tüm yönetim kademesinin katıldığı bir program gerçekleştirilirken, yine izleyici rekoru kırıldı.




Rektör Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve 17 Fakülte Dekanının tek tek söz aldığı programda Pamukkale Üniversitesi yeni eğitim yılına ve yüz yüze eğitime hazır mı? Üniversite – Sanayi iş birliğinde gelinen son nokta, Üniversiteye yapılacak yeni yatırımlar ve projeler.. PAÜ Teknokent çalışmaları konuşuldu… Canlı yayında PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, yeni eğitim öğretim yılına hazır olduklarını pandemi ile ilgili tüm tedbirleri aldıklarını belirterek “20 Eylül’de üniversitemiz açılıyor. Tüm önlemleri aldık. Öğrencilerimiz gönül rahatlığı ile derslerine başlayabilirler. Biz onları onlar bizi çok özledi” diye konuştu.



PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ METROPOL MEYDANI’NDA. CANLI YAYIN GÖRÜNTÜLERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon