EĞİTİM

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİĞİNE YENİ ATAMA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİĞİNE YENİ ATAMA
Pamukkale Üniversitesi’nde Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Çiçek’in görevden ayrılmasının ardından yerine PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Yılmaz atandı. Yılmaz’ın PAÜ’ye Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden geçtiği öğrenildi.

Pamukkale Üniversitesi üst yönetiminde değişim yaşandı. 10 Ağustos 2021 tarihinden bu yana görevde olan Doç. Dr. Mehmet Çiçek, PAÜ Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek ayrıldı. Çiçek’in görevden ayrılmasının ardından PAÜ’de Rektör Kutluhan’dan yeni atama kararı geldi.

YENİ ATAMA KARARI
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan imzası ile Doç. Dr. Mehmet Çiçek’in yerine Genel Sekreterlik görevine PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mustafa Yılmaz atandı.

KISA ZAMANDA BÜYÜK YÜKSELİŞ
Mustafa Yılmaz’ın Pamukkale Üniversitesi’ne Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden geçtiği öğrenildi. Yılmaz; bir yıl gibi kısa bir süre içinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Pamukkale Üniversitesi’nin Genel Sekreterliğine atanmış oldu. 

NE YAŞANMIŞTI?
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan göreve başlamasının ardından kendi kadrosunu kurarak 28 Eylül 2020 tarihinde PAÜ Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu’nu atamıştı. Haşıloğlu bu görevi 11 ay sürdürdü. 10 Ağustos 2021 tarihinde ise istifa ederek görevinden ayrıldı. Haşıloğlu’nun ardından Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın imzasıyla PAÜ’nün yeni genel sekreteri olarak göreve Doç. Dr. Mehmet Çiçek getirilmişti. Geçen beş ayın ardından bu kez Doç. Dr. Mehmet Çiçek, PAÜ Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek ayrıldı. Çiçek’in görevine kısa bir süre Dr. Öğretim Üyesi Öncü Yanmaz vekalet etmişti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon