PAMUKKALE

PAMUKKALE’DE EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN NE ZAMAN? AÇIKLANDI

PAMUKKALE’DE EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN NE ZAMAN? AÇIKLANDI
Pamukkale Belediyesi’nin 2024-2025 eğitim öğretim yılı içerisinde ortaokul ve lisede eğitim gören toplam 2 bin 500 öğrenciye 8 ay boyunca yapacağı, eğitim yardımlarının başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar www.pamukkale.bel.tr adresinden başvurularını yapabilecek. İşte son tarih...

Pamukkale Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı içerisinde toplam 2 bin 500 öğrenciye eğitim yardımı yapma konusunu karara bağlanmıştı. Bu karar doğrultusunda Pamukkale ilçe sınırları içinde ikamet eden, devlet okullarında okuyan, son yıl sınıf tekrarı yapmamış başarılı öğrenciler arasından seçilecek olan 2 bin 500 ortaokul ve lise öğrencisine 8 ay boyunca aylık 700 TL destek sağlanacak. Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pamukkale.bel.tr adresindeki “Eğitim Yardımı Başvurusu” linkinden 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren yapılmaya başlanan başvurular 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 23:59’a kadar devam edecek.   

İnternet üzerinden ön başvuru yapanlar, öğrencinin kimlik fotokopisi, not ortalamasını gösterir belge ya da geçen yıl aldığı karne, öğrenci belgesi, okuyan kardeş varsa onların da öğrenci belgeleri, varsa kendisi ya da aile bireylerinden yüzde 40 üzeri engelli raporu, varsa şehit ya da gazi yakını belgesi, varsa kira kontratı, ev kredisi ödeme belgesi, varsa sporcu lisansı, aile fertlerinin gelir belgeleri ya da esnafsa vergi levhası ve varsa velayet belgelerini en geç 16 Eylül 2024 mesai bitimine kadar Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’nde hizmet veren Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen teslim etmeleri gerekiyor.

Bu tarihten sonra belge teslim alınmayacak. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, eğitim yardımı konusunda başvuru sürecinin devam ettiğini belirterek, “8 ay boyunca 2 bin 500 öğrencimize vereceğimiz destekle ilgili başvuru süreci 1 Eylül’de başladı. 15 Eylül’de de sona erecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın başvurularını belirlenen tarihe kadar yapmasını rica ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim hayatına bir nebze de olsa destek olmak bizim için çok önemli” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon