PAMUKKALE

PAMUKKALE BELEDİYE MECLİSİ’NDE CHP VE ERTEMUR FARKI

PAMUKKALE BELEDİYE MECLİSİ’NDE CHP VE ERTEMUR FARKI
Pamukkale Belediye Meclisi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda Mecliste Birinci ve ikinci Başkan Vekili, Katip Üyeler ve Encümen Üyeleri ve seçimi yapıldı. Mecliste tüm organ seçimlerinde Merkezefendi Belediye Meclisi’nde olduğu gibi yine CHP ağırlığı dikkat çekti…

Pamukkale Belediye Meclisi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantının açılışında konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, yeni dönemin Pamukkale İlçesi’ne hayırlı olması dileğinde bulundu.



Ertemur  “Seçimden sonraki ilk meclis toplantısında sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.  Önemli bir yerel seçim sürecinin ardından şimdi çalışma ve Pamukkale’ye hizmet etme zamanı. İnanıyorum ki memleketimiz için güzel hizmetlere imza atacak ve Pamukkale’yi daha iyi bir noktaya taşıyacak kararlar alacağız. Birlik beraberlik içinde önümüzdeki beş yıllık süreyi sağlıkla huzurla geçirecek Pamukkalemize yapılacak her türlü hizmete ortak kararlarda buluşarak güzel hizmetlere imza atacağız.



Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet çatısı altında, onun işaret ettiği yolda ve onun belirlemiş olduğu ilkeler çerçevesinde çalışmalarımızı yerine getireceğiz. Her daim vatandaşın sesine kulak vereceğiz. Nerede bir hizmet ihtiyacı varsa bizler orada olacağız. Geçtiğimiz dönemde hep birlikte yoğun ve önemli bir seçim süreci yaşadık, ancak bu süreç geride kaldı. Şimdi Pamukkalemize hizmet etmek için bu salonda bulunuyoruz. Bir masa etrafında istişare ederek inanıyorum ki oybirliği ile hizmetlerimizi yapacağız. Sonuçta bir aileyiz. Bu çerçevede birlik beraberlik ve huzur içerisinde Pamukkale'de yaşayan 346 bin nüfusa hizmet götürmenin çabası içerisinde olacağız” diye konuştu.



Pamukkale’de Başkan Ertemur ile birlikte 26 CHP meclis üyesi,  8 AK Parti ve 4 MHP meclis üyesi bulunuyor. Toplantıda Pamukkale Belediyesi logosuna Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin eklenmesi dikkat çekti. Mecliste ilk olarak CHP Grup Başkan Vekili Himmet Keysan, AK Parti Grup Başkan Vekili Osman Nuri Nazlıer ve MHP Grup Başkan Vekili Raşit Özdemir’in olduğu açıklandı…Mecliste Birinci ve ikinci Başkan Vekili, Katip Üyeler ve Encümen Üyeleri ve seçimi yapıldı, komisyonlar belirlendi. Yapılan gizli oylama sonucu Birinci Başkan Vekili Özcan Dama, İkinci Başkan Vekili Mahinur Dingil, Katip Asil Üyeler Betül Yiğit ve Emirhan Gönültaş, Katip Yedek Üyeler Ayşenur Karaca ve İbrahim Savan, Encümen Üyeliklerine ise Bülent Taylan Kaplan, Süleyman Koç  ve Mustafa Gülmez seçildi.  Toplantı, faaliyet raporu ve denetim raporunun görüşülmesiyle devam etti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon