POLİTİKA

OSMAN ZOLAN’DAN DENİZLİ HALKINA TEŞEKKÜR

OSMAN ZOLAN’DAN DENİZLİ HALKINA TEŞEKKÜR
31 Mart Yerel seçimleri sonrası görevini devretmeye hazırlanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sosyal medya hesabından Denizli halkına teşekkür etti…

Sosyal medya hesaplarından videolu bir şekilde açıklama yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıklamasından öne çıkanlar şunlar:

“Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki, Denizlimize ve sizlere hizmet etmenin şerefi ve onuruna nail oldum. Sayısız güzellik ve ilkleri birlikte başardık, şehrimizi parmakla gösterilen bir konuma taşıdık. İnşallah Denizlimiz daha güzele ve ileriye gider. Tek duam budur. Seçim sonuçları şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Vermiş olduğunuz karar ve yetki ile Denizli’mizi ve sizleri birçok hizmetlerle tanıştırdık. Birçok hizmetler yaptık. 616 mahallesine, her sokağına hizmet götürdük. Bugün şehrimiz parmakla gösterilen şehirlerarasında. İnşallah daha da güzele gitsin istiyoruz. 

Görev süremizde Denizli’de birçok eserler yaptık, kültür merkezleri, yüzme havuzları, köprülü kavşaklar, teleferik, kayak merkezi ve sayamadığım daha birçok projeyi inşa ettik. Bunların hiçbirinin kahramanı sadece ben değilim. Siz bana yetki vermeseydiniz bunların hiçbirini yapamazdım. Bu işleri eserleri birlikte yaptık, birlikte başardık. İnşallah Denizli’mizin bahtı açık olsun. Daha güzel hizmetlerle tanışmasını temenni ediyorum.

Bu Pazar sandığa giderek iradenizi ortaya koydunuz. Ben demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimleri sandığa giderek oy kullanan tüm hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Millet iradesine sahip çıkmanızdan dolayı da tebrik ediyorum.

Tabii, sandık sonucu, benim görevimin tamamlandığı şeklinde tecelli etti. Bu karara ben saygı duyuyorum. Tartışmadan, eleştirmeden, noktasına virgülüne dokunmadan başıma taç ediyorum. Sizin verdiğiniz kararla geldik, sizin verdiğiniz kararla da görevimiz sona eriyor. Sizlere ve Denizli’ye hizmet etmenin şerefine ve onuruna kavuştum.

İnşallah Denizli’miz daha ileriye, daha güzele gitsin istiyoruz. Pazar günü verilen kararla yeni seçilen belediye başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu beye ilçe belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize muhtarlarımızı tebrik ediyorum.

Allah’ım başarılı eylesin, Denizli’mize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah Denizli’mizin yarını bugünden daha güzel olsun. Ve sizlerle birlikte ben her zaman Denizli’nin caddelerinde sokaklarında parklarında olacağım. Denizli’de hayatımı devam ettireceğim. Bu noktada inşallah değişik alanlarda yine birlikte olacağız.

Bizler aynı şehirde yaşayan, şehrimize sevdalı insanlarız. Şehrimizin ilerlemesi, ziyadesiyle hepimizi mutlu edecektir. Ben sizlere tekrar çok çok teşekkür ediyorum. Allah’ım sağlık sıhhat versin. İnşallah mutlu bir şekilde Denizlimizin yarını bugünden güzel olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon