EKONOMİ

“ODAĞIMIZ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK” ZİRVESİ’NİN İKİNCİ OTURUMDA “YENİ ÇAĞIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ”Nİ ANLATTILAR

“ODAĞIMIZ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK” ZİRVESİ’NİN İKİNCİ OTURUMDA “YENİ ÇAĞIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ”Nİ ANLATTILAR
Denizli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve KalDer İzmir Şubesi ortaklığında düzenlenen Odağımız Sürdürülebilirlik Zirvesi’nin ikinci oturumunda konuşmacılar “Yeni Çağın Sürdürülebilirliği”ni anlattılar.

DESİAD, Denizli’de iş dünyası için çalışmaya devam ediyor. Yaptığı birbirinden önemli proje ve etkinliklerle kentte farkındalık yaratan dernek, Denizli iş dünyası için yine önemli bir etkinlik düzenledi. KALDER İzmir Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen ve gün boyu sürecek Odağımız Sürdürülebilirlik Zirvesi’nin ikinci oturumu gerçekleştirildi.

Oturum Başkanlığını DSO Başkan Yardımcısı Okan Konyalıoğlu’nun yaptığı oturumda konuşmacılar Dimes Genel Müdürü Ozan Diren ile KALDER Başkanı Yılmaz Bayraktar oldu.

Bayraktar oturumda yaptığı konuşmada 3, 5, 10 yıl sonrasını idrelediklerini belirterek “Yeni normali insanlar öğrenmeye başladı. İşin içine çevre, doğa giriyor artık. Avrupa’ya ABD’ye ihracat yapacaksan seni normal bir kurum olarak germeyecekler artık. Çevreye, doğaya ne yapmış, çalışanları için ne yapmış diye soracaklar. Çalışanlarının geleceği için ne yaptığını sorgulayacaklar. İnsana yakışır iş ve sürdürülebilir ekonomi modeli önemli. Yüksek katma değerli sektörlere yönelmek ve verimliliği arttırmak gerekiyor” diye konuştu.
 
Dimes Genel Müdürü Ozan Diren ise finansal sürdürülebilirlik üzerine yaptığı konuşmada “Neyi yapmak, neyi yapmamak önemli. Bilançoyu ve nakit akışını doğru yönetebilmek gerekiyor. Sürdürülebilir karlılığı merkeze koymak lazım. Yüksek katma değerli ürünler çıkarmak, şirketi ileriye taşıyabilecek ürünler üretebilmek ve fırsatları önceleyebilmek hedeflerimiz olmalı” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon