EKONOMİ

MÜSİAD GENEL MERKEZ YÖNETİMİNE İKİ DENİZLİLİ

MÜSİAD GENEL MERKEZ YÖNETİMİNE İKİ DENİZLİLİ
MÜSİAD 26. Olağan Genel Kurulu ve MÜSİAD Karzı- Hasen’in 3. Olağan Genel Kurulu İstanbul’da gerçekleştirildi. MÜSİAD Genel Başkanlığına Mahmut Asmalı seçildi. Gerçekleşen genel kurulda Önceki Dönem MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol Yönetim Kuruluna seçilirken, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Otçu’da Denetleme Kurulunda yer aldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 26. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Olağan genel kurulu sonucu MÜSİAD'ın yeni genel başkanı Mahmut Asmalı olurken, MÜSİAD Karzı- Hasen’in 3. Olağan Genel Kurulu’nda sandık başkanlığına Ömer Faruk Akbal seçildi. Gerçekleşen genel kurulda Önceki Dönem MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol Yönetim Kuruluna seçilirken, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Otçu’da Denetleme Kurulunda yer aldı.



AKGÜN’DEN DEĞERLENDİRME
MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “MÜSİAD’ın ülkemize hizmet etmek isteyen herkese kapısı açıktır. 1990 yılından bu yana her başkan ve yönetim kurulu bu şuurla gece gündüz demeden Allah rızası için çalışmakta ve koşturmaktadır. Bundan sonra da böyle olacaktır. Genel Başkanlığa seçilen Mahmut Asmalı ve yönetim kuruluna başarılar diliyor, Abdurrahman Kaan ve emektar yönetim kuruluna da hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Gerçekleştirilen Genel kurul ile Karz-ı Hasen Sandığı Başkanlığına seçilen Ömer Faruk Akbal kardeşimize, Denizli Şube üyelerimiz Ayhan Doğruyol ve Erdal Otçu’ya yeni görevlerinde muvaffakiyet diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon