EKONOMİ

MÜSİAD DENİZLİ ŞUBESİ’NİN YENİ BAŞKANI ENGİN BOYACI OLDU

MÜSİAD DENİZLİ ŞUBESİ’NİN YENİ BAŞKANI ENGİN BOYACI OLDU
MÜSİAD Denizli Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel Başkan Mahmut Asmalı’nın katıldığı MÜSİAD’ın genel kurulunda yeni Başkan Engin Boyacı oldu.

MÜSİAD Denizli Şubesi olağan genel kurulu Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başta MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın katıldığı genel kurula AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, BBP İl Başkanı İsmail Karateke, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli OSB Başkanı Abdülkadir Uslu, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, DENMERDER Başkanı Mehmet Serter, önceki dönem MÜSİAD Başkanları ve üyeleri iştirak etti.

Kuranı Kerim tilaveti ve MÜSİAD çalışmalarının yer aldığı kısa filmin ardından açılış konuşmasını MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün yaptı. Akgün “81 ülkede ve Türkiye’de 82 şubemiz ve 13 binin üzerindeki üye sayımızla ülkenin en büyük STK’sıyız. MÜSİAD’ın bu günlere gelmesinde emeği geçenleri kutluyorum. MÜSİAD’ın emeklisi olmaz, rahmetlisi olur. ben ve yönetim kurulumuz 4 yıl boyunca özveriyle çalıştık. Ben görevi devrederken yine MÜSİAD için çalışmaya devam edeceğimi söylüyorum” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı konuşmada “Genel kurul hayırlı uğurlu olsun. MÜSİAD üretime kimlik ve değer vermiştir. Daha çok üretim ve dünyaya ihracat noktasında önemli görevler üstlenmiştir” dedi.

MÜSİAD Denizli Şubesi’nin Yeni Başkanı Engin Boyacı ise “Gücünü milletten alan MÜSİAD, ülkemizin gelişmesine maddi ve manevi katkıda bulunmaktadır. Bu ailenin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum.  MÜSİAD Denizli Şubesi’nin bayrağını yönetim kurulumuzla birlikte daha da yukarılara çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Denizli ve ülkemiz için aldığımız sorumluluğun farkındayız. Denizli bugün bir bayram yapıyor. Sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Yeni hedeflere yelken açacağız”  diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise “MÜSİAD benim büyük ailemdir. Üyesi olmaktan gurur duyuyorum. MÜSİAD bir okuldur. Bize yol gösterendir. Türkiye’nin en büyük STK’larından biridir. MÜSİAD, Türkiye’de iş dünyası ve ekonomiye yön veriyor. Sizlerin her zaman yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. Önceki dönem başkanlarına teşekkür ediyor, ve yeni seçilen Engin Boyacı ve yönetimine de başarılar diliyorum” dedi.

 MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı yaptığı konuşmada “MÜSİAD, büyüyerek gelişiyor, kök salarak büyümesini sürdürüyor. MÜSİAD, dünyanın her yerinde. 81 ülkede gururla bayrağımızı dalgalandırıyor. Denizli bizim için çok önemli bir ihracatçı kenti. Denizlili iş insanlarımızı kutluyorum. 185 ülkeye ihracat yapmak hiç kolay değil ve çok önemli. Mehmet Akgün ve yönetimine teşekkür ediyor, yeni seçilen Engin Boyacı ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” diye konuştu.  

Konuşmaların ardından MÜSİAD Yönetim Kurulu’na teşekkür belgeleri verildi. Önceki dönem başkanlarına plaket verilirken, yeni üye olanlara ise rozetleri takdim edildi. Ardından genel kurula geçildi. Genel kurulda divan başkanlığını Erdal Otçu yaparken, tek liste ile gidilen seçimde Engin Boyacı ve Yönetim Kurulu seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
ENGİN BOYACI
BURHAN ARMUTÇU
MUHARREM KILCI
CEMAL CAN SİRKECİ
RAMAZAN GÖNEN
HASAN GÜRLESİN
MUSTAFA KABUKÇU
ABDÜLHAMİT AKTAŞ
ÖMER FATİH FİLİZ
YUNUS ÇİFTÇİ
BÜNYAMİN YAKAR
AKİF UYGUN
ABDULLAH DOĞRAR
CEMAL IŞIK
HÜSEYİN SARI
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon