EKONOMİ

MÜSİAD DENİZLİ, MÜSİAD VİZYONER 2023 ETKİNLİĞİNE DAMGA VURDU

MÜSİAD DENİZLİ, MÜSİAD VİZYONER 2023 ETKİNLİĞİNE DAMGA VURDU
MÜSİAD Genel Merkezi tarafından düzenlenen "BİZ’in GÜCÜ" temasıyla gerçekleştirilen MÜSİAD Vizyoner 2023 etkinliğine MÜSİAD Denizli ekibi damgasını vurdu. Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Genç MÜSİAD Başkanı Hüseyin Sarı ve 15 kişilik bir ekiple etkinliğe katıldı. Bu etkinlikte, birlik ve beraberliğin iş dünyasına kattığı güç ele alındı.

Programa özel konuklar da katıldı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın yanı sıra Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Türker Kılıç, Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Next Akedemi kurucusu Levent Erden, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve birçok konuşmacı, tecrübeleriyle ve bilgi paylaşımlarıyla programa katkı sağladı.



MÜSİAD Denizli Şubesi ve Genç MÜSİAD ile birlikte toplam 15 kişilik bir ekiple etkinlikte yer aldı. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı "MÜSİAD'in bu etkinliğine katılmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz. Birlik ve beraberlik, iş dünyasında önemli bir güç kaynağıdır. Bu etkinlikte hem bu gücü ele aldık hem de birçok konuşmacının bilgi ve tecrübelerinden faydalandık. MÜSİAD Denizli olarak, iş dünyasına katkı sağlamak ve üyelerimizin sesini duyurmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon