EKONOMİ

MÜSİAD BAŞKANI MEHMET AKGÜN, DENİZLİ’DEKİ PROJELERİNİ GENEL MERKEZDE ANLATTI

MÜSİAD BAŞKANI MEHMET AKGÜN, DENİZLİ’DEKİ PROJELERİNİ GENEL MERKEZDE ANLATTI
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yurtiçi Şube Başkanları ve Temsilcileri toplantısı, geniş bir katılımla İstanbul’da düzenlendi. Toplantıya MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün’de iştirak etti ve MÜSİAD Denizli projelerini anlattı.

MÜSİAD Yurtiçi Şube Başkanları ve Temsilciler toplantısı, Genel Başkan Mahmut Asmalı başkanlığında, geniş bir katılımla İstanbul MÜSİAD Genel Merkez’de düzenlendi. Toplantıya Denizli’den Şube Başkanı Mehmet Akgün katıldı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen MÜSİAD 26. Olağan Genel Kurulda Seçilen Mahmut Asmalı ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda söz alan Yurtiçi Şube Başkanları ve Temsilcileri, illerdeki çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.



Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Genel Kurul sonrası yeni seçilen Genel Başkanımız, Yeni yönetim kurulumuz ve şube başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantı oldukça verimli geçti. Toplantıda, yakın gelecekte MÜSİAD’ın öncelikli stratejik amaçları, 40. Yıl vizyonu, mevcut kurumsal yapı, genel merkez çalışmaları ve şube projeleri konusunda istişareler yapıldı. 4 yıl boyunca görevde olacak yeni yönetim kuruluna beklentilerimizi ve projelerimizi paylaştık. Uzun dönem stratejilerimiz için de fikir alış verişinde bulunduk. Yeni yönetim kuruluna ve başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon