EĞİTİM

MÜDÜRLERE VEDA TÖRENİ

MÜDÜRLERE VEDA TÖRENİ

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki görevinden emekliye ayrılan Reşat Erdoğan ve rotasyonla başka il ve ilçelere atamaları gerçekleşen şube müdürlerine Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen’in ev sahipliğinde veda töreni düzenlendi.

Denizli 80. Yıl Öğretmen evinde düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve çok sayıda okul müdürü katıldı.

Programda konuşan Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, emekliye ayrılan Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan’a emeklilik yaşantısının sağlıklı, mutlu ve huzur içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Şube müdürleri Rasul Çövüt, Arif Tokmak, Zekeriya Çamlıbel, Kadir Elitaş ve Nihal Şimşek ile birlikte çalışmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, yeni görev yerlerinde de başarılarının daim olması temennisini ifade etti. Görevlerine yeni başlayan şube müdürleri Evin Payan ve Osman Ülçay’a birlikte başladıkları eğitim yolculuğunda desteklerinin sonsuz olacağını yeni başarılara birlikte adım atacaklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim müdürlüğünden emekliye ayrılan Reşat Erdoğan da törende bir konuşma yaparak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştığı sürelerde çok güzel başarılara imza attıklarına belirtti.

Program, yemek ikramı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen'in günün anısına vermiş olduğu plaket ve çiçek takdimi ile sona erdi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon