KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

MOTOFEST ON THE ROAD 3 EYLÜL’DE BAŞLIYOR, DENİZLİ ETABI 8 EYLÜL’DE

MOTOFEST ON THE ROAD 3 EYLÜL’DE BAŞLIYOR, DENİZLİ ETABI 8 EYLÜL’DE
Motofest On The Road, 8 şehir, 8 konser ve 2 bin kilometrelik sürüş etabıyla 3-10 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Motofest Denizli etabı ise 8 Eylül’de yapılırken, aynı gün Ünlü Sanatçı Kaan Tangöze sahne alacak.

Rain Dogs Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen Motofest On The Road’da 8 şehirde 8 konser var. Rota üzerindeki her şehir bir durak ve her şehirde bir konser ve parti organizasyonu yapılacak. Etkinlik İstanbul’dan başlayarak, Hendek, Ankara, Kütahya, Antalya, Denizli, Fethiye ile devam edip Palamutbükü’nde sonlanacak.



Motofest On The Road’un tamamına ya da herhangi bir şehir durağında motorcular ve motor kulüpleri katılabiliyor. Etkinliğin ana sürüş kadrosunda 40 motosiklet olduğu yine gelen bilgiler arasında…3-10 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Motofest Denizli etabı 8 Eylül’de yapılırken, aynı gün Ünlü Sanatçı Kaan Tangöze sahne alacak. Tangöze; etkinliğin 6. günündeki Denizli durağında saat 22.00’de Holly Stone sahnesinde bir konser verecek.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon