EKONOMİ

MOTİF GLOBAL TEKSTİL KİND + JUGEND KÖLN ÇOCUK VE BEBEK FUARI’NDA

MOTİF GLOBAL TEKSTİL KİND + JUGEND KÖLN ÇOCUK VE BEBEK FUARI’NDA
Almanya’nın Köln Kenti’nde düzenlenen Uluslararası Çocuk ve Bebek Eşyaları ve Giyim Fuarı’na Denizli’den katılan Motif Global Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Arpacı, Metropol TV’ye Almanya Köln’den bağlanarak fuarla ilgili görüşlerini aktardı. Resesyon gölgesindeki fuara ilgi nasıl? Türkiye ve Denizli’den kaç firma katılıyor? Arpacı açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ
Kind + Jugend Köln 2022 Çocuk ve Bebek Eşyaları ile Çocuk Giyim Fuarı 8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. Fuara katılan Motif Global Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Arpacı, Metropol TV’ye Almanya Köln’den bağlanarak açıklamalarda bulundu.

ŞEREF ARPACI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Şeref Arpacı ”Geçen yıl çok küçük bir fuar olmuştu. Bu yıl oldukça güzel bir katılım var. Tekrar eski günlerine dönüyor fuar. Her yıl gezmeye geliyorduk, bu fuara bu kez ilk defa stant açtık. Fuar çok başarılı geçti. Özellikle Avrupa’daki küçük üretici ve mağazaların buradan satın alma yaptıklarını, marka  ve perakende  satışı olan firmalara büyük ilgi gösteriyorlar. Türkiye’den 65, Denizli’den iki firma katılıyor. Çok fazla ziyaretçi var. Bereketli bir fuar oldu. Bugün son günü. Geri dönüşleri iyi olur ve umarım iyi siparişlere döner diye düşünüyorum” diye konuştu.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon