POLİTİKA

MİLLETVEKİLİ ÖK’TEN DENİZLİ KADIN BULUŞMASI AÇIKLAMASI

MİLLETVEKİLİ ÖK’TEN DENİZLİ KADIN BULUŞMASI AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitinginin ardından ise Denizlili Kadınlar ile buluşacak. Buluşma kadın çalışanların yoğunlukta olduğu bir tekstil fabrikasında olacak. Mavi ve beyaz yakalı kadın çalışanlarla bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a burada AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün eşlik edecek… Milletvekili Ök, kadın  buluşması ile ilgili açıklamada bulundu…

Milletvekili Ök yaptığı yazılı açıklamada “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yıldır kadınların ekonomik özgürlüğünü elde edip hayatın her alanında daha fazla yer alması için çalışıyoruz. Bu amaçla “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” sloganıyla 81 ilde “Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali” buluşmalarını gerçekleştirerek bir iş fikri olan, üreten ve ürettiğine katma değer katan kadınların devlet desteklerinden haberdar olmalarına aracı olduk. Bu programların büyük buluşmasını 19 Aralık’ta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İstanbul’da 1500 kadın girişimcinin katılımıyla “Kadın Emeği Zirvesi” ile taçlandırdık” dedi.

Vekil Ök açıklamasının devamında ise “AK Parti olarak beşeri sermayenin de bir unsuru olan kadınların iş gücü piyasasına, istihdama katılımı için 21 yıldır birçok destek ve teşviki hayata geçirdik. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle daha önce Eskişehir, Gaziantep ve Antalya'da gerçekleştirdiğimiz “Bilimde, Sanatta, Sporda, Üretimde, Kültürde, Siyasette Kadın" konulu il buluşmalarımızın dördüncüsü için 28 Ocak 2023 Cumartesi günü Denizli’deyiz. Denizli’deki programımızı 2500 kadın çalışanıyla Türkiye’deki 379 organize sanayi bölgesi içinde Denizli’nin en fazla kadın istihdamı yapan tekstil fabrikasında gerçekleştiriyoruz. Programımızda Denizli'nin yetiştirdiği, Denizli’ye ve ülkemize üretim konusunda değer katan işçilerimizi, emekçilerimizi ve yine Denizli için üreten kadınların ilham veren hikâyelerini dinleyeceğiz, gelecek vizyonumuzu paylaşacağız.  İnanıyoruz ki Türkiye Yüzyılı’nda kadınlar; üretimin, kalkınmanın, huzurun ve şefkatin eli olacak” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon