POLİTİKA

MİLLETVEKİLİ ÖK’TEN BALIKESİR ÇIKARMASI

MİLLETVEKİLİ ÖK’TEN BALIKESİR ÇIKARMASI
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı olarak, Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Projesi kapsamında bu kez Balıkesir’de…

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ile Tanıtım ve Medya Başkanı Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı olarak, Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Projesi için Balıkesir’e gitti. Vekil Ök, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve beraberindeki heyetle 81 ilde "Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali" teması ile Balıkesir’deydi.



Heyet ilk olarak AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ardından ise Kadın Kolları Teşkilat Toplantısı gerçekleştirildi. Daha sonra ise "Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali" Buluşmaları’nın Balıkesir toplantısı gerçekleştirildi. Burada hayallerini gerçekleştirmiş girişimci kadınların tecrübelerini paylaştı, ilgili kurumlar kadınlara yönelik destek ve hibe programlarını anlattı.



Toplantının ardından ise Balıkesir'in en çok kadın istihdam eden tekstil firması ziyaret edilerek, kadın çalışanlarla bir araya gelindi. Vekil Ök’ün Balıkesir izlenimlerinde son durağı Balıkesir Meslek Edindirme Kursları (BALMEK), Karesi Belediyesi Hünerli Eller Kursu ve Altıeylül Meslek Edindirme Kursu (ALMEK) oldu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon