POLİTİKA

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK MI?

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAK MI?
Siyasette 50. yılını kutlayan MHP Önceki Dönem İl Başkanı Cafer Birtürk, siyasetteki yeni dönem hedeflerini Metropol Siyaset programında açıkladı.

ÖZEL RÖPORTAJ
Milletvekili aday adayı olacak mı? MHP Denizli’den kaç vekil çıkarır? Partililerinden ne istedi? 93 bin oya neden işaret etti? MHP Önceki Dönem İl Başkanı Cafer Birtürk, siyasetteki yeni dönem hedeflerini Metropol Siyaset programında açıkladı.

Birtürk “Aday adayı olmayı düşünüyoruz. Adı geçen bir çok arkadaş var. Ben, Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren her arkadaşımızı aday adayı olmaya davet ediyorum. Siyasette devamlılık önemli. Aday adayı olup, liste dışında kalınca da ben kimsenin Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılacağını da düşünmüyorum. Ben 50 yıllık siyasi hayatımda siyasette hiçbir zaman arkadaşımı satmadım. Hiçbir arkadaşımı arkadan hançerlemedim. Kimseyle de uzun soluklu küslüğüm olmamıştır. Tabi ki de insanoğluyuz. Bizim de hatalarımız olmuştur ama mümkün olduğu kadar insanların gönüllerini almaya çalıştım. Onların ayaklarına gittim. Gönlünü aldıklarımız alamadıklarımız vardır. Bütün arkadaşlarımızdan, davamıza daha çok sarılmalarını talep ediyorum. Çünkü son seçimde Denizli’de 8 vekilimiz vardı. Şimdi bu sayı 7’ye düştü. Bizim alacağımız oy, en son seçimde 60 bindi. Şimdi bir tek vekillik için 93 bin oy gerekiyor. Bütün arkadaşlarımızın en son seçimde alınan oyun yüzde 50’sine kim yakalar, kiminle yakalarız o yönde karar vermelerini istiyorum. İnşallah herkes aklı selim, sağduyulu hareket eder. Buradan güzel bir liste ile en azından 2 vekilliği çıkarmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Başka da bir alternatifimiz yok” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon