POLİTİKA

MİLLET İTTİFAKININ DENİZLİ KURMAYLARI METROPOL SİYASET PROGRAMINDAYDI

MİLLET İTTİFAKININ DENİZLİ KURMAYLARI METROPOL SİYASET PROGRAMINDAYDI
Millet İttifakının Denizli İl Başkanları Metropol TV’de Metropol Siyaset programına katıldı. Başkanlar, Neyi hedefliyorlar? Denizli’de ne yapacaklar? Seçimler için Denizli’de nasıl bir yol izlenecek? Sorularını canlı yayında yanıtladı.

Metropol TV yine bir ilke imza attı. Millet İttifakının Denizli İl Başkanları Metropol TV’de Metropol Siyaset programına katıldı. Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki programa CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Aktaş Ve Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık katıldı.



Başkanlar, Neyi hedefliyorlar? Denizli’de ne yapacaklar? Seçimler için Denizli’de nasıl bir yol izlenecek? Sorularını canlı yayında yanıtladı. Katılımcılar ayrıca 14 Mayıs’ta millet ittifakının hedefi ne? İttifaklar seçimde nasıl bir yöntem izleyecek? Partilerin aday profili nasıl olmalı ve neden önemli? Partilerde vekil adaylığına rağbet nasıl? Sandık güvenliği konularında görüşlerini aktardı.  

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon