POLİTİKA

MHP PAMUKKALE’DEN AŞURE HAYRI

MHP PAMUKKALE’DEN AŞURE HAYRI
Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen aşure hayrı parti binası önünde yapıldı. Etkinliğe partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen aşure hayrı parti binası önünde yapıldı. Etkinliğe ilgi büyük oldu. İstasyon Caddesi’ndeki parti binası önünde kalabalıktan dolayı zaman zaman trafik aksadı. Aşure hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel,  Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Gamze Sevgi ve Ramazan Eskin,  Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, Beyazay Derneği Başkanı Dilek Kahveci, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.



Aşure Hayrının önemine değinen Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Yılmaz “Yaşadığımız bu zor günlerin üstesinden gelmek için halkımızla kucaklaşma adına aşure hayrını gerçekleştirdik.  Bu zor günleri geride bırakıp, bolluk bereketin bol olduğu yıllar yaşamamızı temenni ediyorum. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i minnetle yad ediyoruz. MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ilkeli, kararlı duruşuyla siyasal hayatımıza devam ediyoruz.  Genel Başkanımızın ve genel merkezimizin her zaman emrine amadeyiz.  Ülkücü ve Milliyetçi hareket dün olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti devletinin her zaman bekasının teminatıdır” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon