POLİTİKA

MHP’NİN ‘ADIM ADIM 2023, İL İL ANADOLU’ PROGRAMI PAZAR GÜNÜ DENİZLİ’DE…

MHP’NİN ‘ADIM ADIM 2023, İL İL ANADOLU’ PROGRAMI PAZAR GÜNÜ DENİZLİ’DE…
MHP ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı Denizli’de gerçekleştirilecek. Programa MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay başta olmak üzere, Milletvekilleri ve MYK Üyeleri katılacak. MHP Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp, böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını belirterek “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Toplantıya tüm Denizlilileri bekliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında, 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' temasıyla 2023'e kadar herkese ulaşacaklarını, her kapıyı çalıp, ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtmişti.

Bunun üzerine MHP Genel Başkanlığı koordinesinde düzenlenen  ve ilki Erzurum’da yapılan 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' toplantıları sürüyor. Bu kapsamda bu haftaki toplantı Denizli’de gerçekleştirilecek. MHP Genel Başkanlığı koordinesinde, MHP Denizli İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı Anemon Otel’de yapılacak ve saat 10.00’da başlayacak.

Programa Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyeleri Deniz Depboylu, Ali Uçak, Mehmet Ödevli, Burak Pehlivan, Oğuz Akarfırat ve Mustafa Aksoy ile MHP Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp, tüm ilçe başkanları, sivil toplum örgütü başkanları, muhtarlar ve üyelerin katılması bekleniyor.

MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, MHP ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programına MHP Denizli İl Başkanlığı olarak ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını belirterek, tüm Denizlilileri organizasyona davet etti. Başkan Gökalp “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlayan Anadolu buluşmamızla herkese ulaşacağız. Çalmadık kapı, ayak basmadık yer bırakmayacağız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon