POLİTİKA

MHP DENİZLİ İL KONGRESİ ÖNCESİ FLAŞ GELİŞME

MHP DENİZLİ İL KONGRESİ ÖNCESİ FLAŞ GELİŞME
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı, 18 Ekim Pazar günü 13. Olağan İl Kongresi'ni yapacak. Kongre öncesi tek aday mevcut il Başkanı Cafer Birtürk olarak görülürken, bugün akşam saatlerinde yeni bir gelişme yaşandı ve Denizli Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından Murat Naci Öncel, MHP İl Başkanlığına aday olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.

MHP Denizli İl Başkanlığı, 19 ilçede kongrelerin yapılmasının ardından 18 Ekim Pazar günü sandık başına giderek Olağan Denizli İl Kongresi'ni yapacak. Kongrede,  Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan yapacak. Bugüne kadar yapılan kulislerde mevcut Başkan Cafer Birtürk’ün tek listeyle tekrar aday olması bekleniyordu. Ancak bugün akşam saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı.



Denizli Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından Murat Naci Öncel, MHP İl Başkanlığına aday olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı. Öncel MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli fotoğrafı ile yaptığı paylaşımda “Ülküdaşlarımızın ve Kamuoyunun Bilgisine.. Kutsiyetine iman ettiğimiz, son nefesimize kadar mücadele edeceğimize yemin ettiğimiz Ülkümüze hizmet edebilmek ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda birlik, dirlik ve istişare kültürüyle bütün ülküdaşlarımızla omuz omuza Üç Hilalli sancağımızı Denizlimizin burçlarına dikmek için 18 Ekim Pazar günü yapılacak 13. Olağan İl Kongremizde Denizli İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Ülkücü; birlik ve dirliğin erdemini bilendir. Bu sebeple siyasetteki tek ve kutlu otağımız Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altındaki her bir ülküdaşımızın fikri, desteği ve duaları en büyük güç kaynağımız olacaktır. Yüce Allah Davamıza ve Teşkilâtlarımıza hayırlara vesile kılsın, en kalbî saygı ve muhabbetlerimle” ifadeleri kullandı.


MHP İl Kongresi 18 Ekim Pazar günü Karakurt yolu üzerindeki Lara Düğün Salonu'nda yapılacak kongre, saat 12.00'de başlayacak ve saat 17.00’ye kadar sürecek.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon