POLİTİKA

MHP DENİZLİ’DE İL BAŞKANI KİM OLACAK?

MHP DENİZLİ’DE İL BAŞKANI KİM OLACAK?
MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün istifasının ardından gözler şimdi MHP Genel Merkezine çevrildi. Birtürk’ün istifasının ardından yerine kimin görevlendirileceği konusu şimdiden siyasi kulislerin baş köşesine yerleşti.

MHP Denizli’de istifa şoku. Uzun yılardır MHP İl Başkanlığı görevini sürdüren, geçtiğimiz Ekim ayında yapılan il Başkanlığı kongresinde tekrar Başkan seçilerek güven tazeleyen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, sağlık nedeni ile Başkanlıktan istifa etti. Birtürk, MHP Genel Merkezi’ne gönderdiği istifa dilekçesinde sağlığının bozulmasını gerekçe gösterdi. Denizli Metropol’e konuşan Cafer Birtürk “Partiyi Denizli’de en üst noktaya çıkardık. Parti için elimden ge geliyorsa yaptım. Ancak son dönemde sağlığım bozuldu. Bu nedenle bende genel merkeze istifamı sundum. Hayırlısı olsun” dedi.  

GÖZLER GENEL MERKEZE ÇEVRİLDİ
Birtürk’ün istifasının ardından gözler şimdi MHP Genel Merkezine çevrildi. Birtürk’ün istifası sonrası yerine kimin görevlendirileceği konusu siyasi kulislerin baş köşesine yerleşti.  İstifa olayı henüz çok tazeyken, kulislerde şimdiden bazı isimler dillendirilmeye başlandı.

BİRÇOK İSİM KONUŞULMAYA BAŞLANDI
Daha önce Kale Belediye Başkanlığı yapan İsmail Yarımca, Birtürk’ün yönetiminde İl başkan vekili ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Ziya Gökalp, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Çetinkaya ve MHP Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mehmet Ali Yılmaz bu isimlerden bazıları…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon