POLİTİKA

MHP’DEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞ DESTEĞİ

MHP’DEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞ DESTEĞİ
Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bayramyeri Meydanı’nda Kızılay’ın kan bağış noktasında bir araya gelen MHP’liler ve vatandaşlardan akşama kadar çeşitli gruplardan yaklaşık 200 ünite kan toplandı.

Koronavirüs salgını sürecinde kan bağışı sayısının düşmesi ve Kızılay'ın kan stokunun azalması nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenleme kararı aldıklarını ifade eden MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş "Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını öğrendik. Kan ihtiyacı olan hastalarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için partililerimiz ve vatandaşlarımızın destekleri ile Bayramyeri Meydanında kan bağışı kampanyası yaptık. İnşallah Allah hepsine acil şifa verir. Bir kişi yapacağı kan bağışı ile üç kişinin hayatını kurtarabilir. Diğer siyasi partiler, dernekler odalarda kan bağışı kampanyalarına destek vermeli. El birliğiyle Kızılay'ın kan stokunu arzuladığımız seviyeye çıkarabiliriz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından MHP önceki ll Başkanı Cafer Birtürk ve parti üyeleriyle birlikte vatandaşlar kan bağışında bulundu. Bayramyeri Meydanında Kızılay’ın kan toplama noktasındaki aksam saatlerine kadar devam eden etkinlikte farklı kan guruplarından yaklaşık 200 ünite kan toplandı. Bu arada kan bağışı destekleri için alanda olan Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ve Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Murat Tokcan partililere teşekkür etti.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon