EKONOMİ

METROPOL TV YENİ YAYIN DÖNEMİ LANSMAN TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

METROPOL TV YENİ YAYIN DÖNEMİ LANSMAN TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
RTÜK yayın lisansına sahip Ege Bölgesi ve Denizli’nin tek dijital televizyonu Metropol TV’nin yeni yayın dönemi lansman töreni görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törene Denizli Protokolü ve İş Dünyası katıldı. Metropol TV Yönetim Kurulu Başkanı Arif Zor “Ege ve Denizli’de ilk dijital Televizyon olmanın gururunu yaşıyoruz. Sizden aldığımız güç ve destekle 2.5 yılda bugün Metropol TV’nin kuruluşuna ve dünyaya merhaba deyişine tanıklık ediyoruz. Daha büyük yatırımlar yaparak Denizli’nin sesini tüm dünyaya duyuracağız” diye konuştu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu yayın lisansına sahip Ege Bölgesi’nin tek dijital televizyonu Metropol TV’nin yeni yayın dönemi lansman töreni görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törene Denizli Protokolü ve İş Dünyası katıldı. Lansman töreni öncesi Sinpaş Aquacity Fuaye Alanında bir kokteyl düzenlendi.



“DAHA BÜYÜK YATIRIMLARLA EN İYİLER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Metropol TV lansman töreninde konuşan Metropol TV Yönetim Kurulu Başkanı
Arif Zor “Ege’de ve Denizli’de bir ilki başarıyoruz. Ege ve Denizli’de ilk dijital Televizyon olmanın gururunu yaşıyoruz. Metropol TV bugün varsa sizlerle var. Metropol TV bugün güçlüyse sizlerle güçlü. Sizden aldığımız güç ve destekle 2.5 yılda bugün Metropol TV’nin kuruluşuna ve dünyaya merhaba deyişine tanıklık ediyoruz. Biz ekonomi dedik,  iş dünyası dedik. Sizlerin sesi olalım diyerek yola çıktık. Geniş ve deneyimli kadromuzla çıktığımız bu yolda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu yayın lisansına sahip Ege Bölgesi ve Denizli’nin tek dijital televizyonu Metropol TV’dir. Biz sizden aldığımız bu güçle daha büyük yatırımlar  yapacağız ve sizin sesinizi dünyaya duyuracağız. En iyiler burada diyoruz. En iyiler tarih yazan sizler buradasınız. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Ardından Denizli protokolü, iş dünyası temsilcileri, oda ve dernek başkanları da kısa birer konuşma yaparken, daha sonra Metropol TV yeni yayın dönemi kutlama pastası tüm katılımcılarla birlikte kesildi.

DENİZLİ İŞ DÜNYASI TAM KADRO METROPOL TV LANSMANINDAYDI
Metropol TV lansman törenine, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci,  Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu, BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Okan Konyalıoğlu, DETGİS Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Denizli  Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Alı Yılmaz, Etkinlik-Sen Denizli Şube Başkanı Senem Alabaş, Kızılcabölük  Vakfı Başkanı Osman Erkli, Kaledavaz Vakfı Başkanı İsmail Yarımca, iş insanları, sanayiciler, firma ve kurumların temsilcileri ve diğer davetliler katıldı.  



İŞTE METROPOL TV’NİN KURULUŞ HİKAYESİ
Metropol TV, uzun ve meşakkatli bir hazırlık ve başvuru döneminin ardından RTÜK’ten “İnternet TV” Yayın Lisansını aldı. Metropol TV böylece Denizli ve Ege’nin ilk ve tek dijital televizyon kanalı oldu. Denizli Metropol Haberin Televizyon Kanalı olarak kurulan Metropol TV’nin temeli 2.5 yıla dayanıyor. Normal yazılı medya dışında görüntülü medya alt yapısı kuran Metropol TV, her geçen gün kendini yeniliyor. Şu andaysa son sistem teknolojiyi kullanan Metropol TV, dünyaya açılarak artık Apple ve Android uygulamalarında da yer alıyor.

Denizli medyasında adeta devrim niteliği taşıyan, yaptığı proje ve sistemlerle kentin tek dijital kanalı olan Metropol TV, yayın politikasında ise ekonomi haberciliğine önem vermiş, yayınlarını bu doğrultuda ilerletmiştir.  Kentte meydana getirdiği Dijital Devrim ile birlikte televizyon yayınlarına başlayan Metropol TV, ekonomi haberciliğinde bir ilke imza attı.

Türkiye’de RTÜK onaylı 28 TV kanalı içinde sadece 14’ü İstanbul merkezli ve ulusal medya kanallarının kolu olarak lisans aldı. Geri kalan 14 firma ise Anadolu’da yer alıyor. Metropol TV ise Denizli ve Ege’nin tek dijital televizyon kanalı oldu. Son teknoloji sistemlerini kullanan Metropol TV’nin yeni hedefiyse, şehrin sanayicilerine yakışır bir medya kanalı olmak.

Siz değerli Denizli sanayicisinden aldığı destekle yoluna devam eden Metropol TV, yine sizlerin destekleriyle daha da büyüyecek ve kendini geliştirecek, Türkiye’ye örnek bir televizyon kanalı olacak. Son olarak Ulusal Medyanın kullandığı canlı yayın sistemini bünyesine katan Metropol TV, Dünyanın neresinde olursa olsun canlı yayın yapma özelliğine sahip oldu. Artık Metropol TV, Ulusal Kanalların kullandığı sistem ve canlı yayın yapma özelliğiyle Denizli’nin gururu oldu.

Bu sistemle artık Metropol TV, yolda yürürken bile canlı yayın yapma özelliğine sahip oldu. Bu cihaz ile artık kocaman canlı yayın araçlarına gerek kalmadı. Canlı yayın artık bir el çantasında… Ve bu cihaz da yine Denizli’de sadece Metropol TV’de var… Metropol TV bu noktada yine farkını ortaya koymuş, yine ilklere imza atmış oldu. Bu farklara ve ilklere öncülük etmeye de devam edecek. Yazısı, sesi ve görüntüsü ile artık Ege, Türkiye ve Dünya’da bir dijital televizyonu var. Denizli’nin ilk yasal Yayın İzni ve Yayın Lisansına sahip Televizyonu Metropol TV, günlük yayın akışı ile “none stop” yayında. Artık, Dünyanın neresinde olursanız olun, internet ve sosyal medyaya ulaştığınız her yerde Metropol TV var. Metropol TV her yerde…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon