EĞİTİM

MERKEZEFENDİ MİLLİ EĞİTİME KORONAVİRÜS ŞOKU

MERKEZEFENDİ MİLLİ EĞİTİME KORONAVİRÜS ŞOKU
Denizli eğitim camiasının koronavirüsle imtihanı devam ediyor. Eğitim kurumlarından bir bir koronavirüs haberleri gelmeye devam ederken, bu kez kötü haber Merkezefendi Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldi.

Denizli’de eğitim camiasında koronavirüs şoku sürüyor. Hacı Ahmet Paralı İlkokulu, Tavas Zeybekler Lisesi, ardından Baklan Dağal’da bir okulda yaşanan koronavirüs vakalarında toplamda 3 öğretmenin testi pozitif çıkmış, onlarla temaslı olduğu öğrenilen onlarca öğretmen ve yakınları karantina altına alınmıştı. Önceki gün ise Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer bir şube müdürünün koronavirüs testi pozitif çıkmış, tedavi altına alınmışlardı. İki yönetici ile temaslı olan öğretmen ve diğer personele Covid 19 testi yapıldığı ve karantina altına alındıkları öğrenildi. Önceki gün ise Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi Okul Müdürünün koronavirüs testinin pozitif çıktı. Okulda görev yapan 32 öğretmen karantina altına alındı.



Denizli eğitim camiasına koronavirüsle ilgili kötü haber bu kez Denizli Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldi. Bir şube müdürünün koronavirüs testi pozitif çıktı. Müdürün önceki gün koronavirüs testi pozitif çıkan ve 32 öğretmenin karantina altına alındığı Babadağ İlçesi’nde eğitim veren Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi okul müdürünün eşi olduğu öğrenildi. Şube müdürü hemen tedavi altına alınırken, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri, şimdi Şube Müdürü ile temaslı olanları araştırıyor. Temaslı olanlar varsa karantina altına alınacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon