EĞİTİM

MERKEZEFENDİ’DE 4 BİN ÖĞRENCİYE ÖĞRENİM YARDIMI

MERKEZEFENDİ’DE 4 BİN ÖĞRENCİYE ÖĞRENİM YARDIMI
Merkezefendi Belediyesi ihtiyaç sahibi 4 bin öğrenciye 3,2 Milyon TL öğrenim yardımı yapılacak. Öğrencilere, 8 ay boyunca aylık 100 TL öğrenim yardımı verilecek.

Merkezefendi sınırları içerisinde ikamet eden 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören öğrencilerin yararlanabileceği öğrenim yardımı başvuruları bugün itibariyle başladı. Başvurular, 20 Ekim Salı günü sona erecek. Başvurular, Pandemi tedbirleri kapsamında sadece Merkezefendi Belediyesi’nin İnternet  adresi veya 444 8 662 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediyesi, hem Denizli’de hem de Ege Bölgesi’nde öğrenci sayısına oranla en büyük öğrenim yardımını gerçekleştiren belediye konumunda…



İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Ailesi, Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde ikamet etmek.  5. ila 12. sınıflar arasında öğrenim gören öğrenciler başvuruda bulunabilecek. Her aileden yalnız bir öğrenci için başvuru yapılabilecek. İlkokul, açık lise ve üniversite öğrencilerinin başvuruları kabul edilmeyecek.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon