MERKEZEFENDİ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TEN MÜTHİŞ GALİBİYET

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TEN MÜTHİŞ GALİBİYET
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de 9. hafta maçında PAÜ Spor Kompleksi’nde Beşiktaş’ı konuk eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Arca’nın son saniyede gelen 3 sayılık basketiyle sahadan 75 – 74’lük sonuçla üstün ayrıldı…

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde dokuzuncu maçına kendi saha ve seyircisi önünde çıkan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Beşiktaş ile karşılaştı.

Büyük mücadeleye sahne olan maçta ilk periyot Beşiktaş’ın 18 – 13’lük üstünlüğü ile geçilirken, maçın ikinci periyodu ve ilk yarısı 43-40’lık sonuçla yine Beşiktaş lehine tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı karşılaşmanın ise üçüncü periyodu yine büyük çekişme içinde geçti. Bu periyotta Merkezefendi 17, Beşiktaş ise rakip potalara 18 sayı bıraktı.

Karşılaşmanın dördüncü ve son periyodu büyük heyecan içinde geçti. Bu periyotta Merkezefendi inanılmaz bir performansla 28 sayı kazandı. Rakibini ise sadece 13 sayıda tuttu.

Son saniyelerde maç bir o tarafa bir bu tarafa giderken, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Arca’nın son saniyede gelen 3 sayılık basketiyle sahadan 75 – 74’lük sonuçla üstün ayrıldı…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon