SPOR

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET BAŞKANI VELİ DEVECİLER DESTEK İSTEDİ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET BAŞKANI VELİ DEVECİLER DESTEK İSTEDİ
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, Pazar günü saat 15.30'da Denizli'de oynayacakları Beşiktaş maçıyla önemli bir döneme gireceklerini belirterek, ligin kalan dönemi için Denizlililerden destek istedi. Deveciler “Çok zor şartlarda Süper Lige çıktık. Çok büyük bir iş başardık. Bunun kıymetinin anlaşılmasını ve bu ligde kalmamızın Denizli için ne kadar önemli olduğunun herkes tarafından bilinmesini istiyorum” dedi. 

ÖZEL HABER
Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon ilk kez mücadele eden Merkezefendi Denizli Basket'in Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Denizli Metropol’e konuştu. Hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyleyen Başkan Deveciler taraftarlardan destek istedi.

VELİ DEVECİLERİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ


Başkan Deveciler "Bu hafta Pazar Günü saat 15.00’de Denizli’de Beşiktaş ile oynayacağız. Bizim için çök önemli bir maç. 12 yaş altı taraftarlarımızın da maça gelmesi ile ilgili sorun çözüldü. Şu an tüm biletler satıldı. Salonumuz tamamen doldu. Neden çok önemli bir maç? Yarışma içinde olduğumuz rakiplerimizin önündeyiz. Endişe edilecek bir durum yok. Önümüzdeki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. İyi durumdayız. Yeni bir oyuncumuzu kadroya kattık. Pazar günü oynayacak. Seyircinin keyif alacağı kaliteli bir maç izleteceğiz. Kazanmak istiyoruz. Kalan maçlarımızın çoğunu Denizli’de oynayacağız. Benim ricam taraftarlarımızdan şu. Çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Çok zor şartlarda Süper Lige çıktık. Çok büyük bir iş başardık. Bunun kıymetinin anlaşılmasını ve bu ligde kalmamızın Denizli için ne kadar önemli olduğunun herkes tarafından bilinmesini istiyorum. Zor bir iş ama üstesinden geleceğiz. Herkes bu takımın yanında olsun. Takımın morali ve güvenini arttırmak için destek bekliyoruz” dedi.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon