EKONOMİ

MALİYET, KUR, ENFLASYON SARMALINDA ÇOK SIKINTI ÇEKİYORUZ

MALİYET, KUR, ENFLASYON SARMALINDA ÇOK SIKINTI ÇEKİYORUZ
Bodrum Esnaf Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı ve aynı zamanda GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Nazlıoğlu, Denizli Metropol’e Bodrum İş Dünyasının sorunlarını anlatırken “Maliyet artışları, enflasyon, kur sarmalında iş dünyasının çok ciddi sıkıntıları var” diye konuştu. 

ÖZEL RÖPORTAJ
Bodrum Esnaf Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı ve aynı zamanda GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Nazlıoğlu, Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Başkan Nazlıoğlu, Bodrum İş Dünyasının sorunlarını anlatırken “Maliyet artışları, enflasyon, kur sarmalında iş dünyasının çok ciddi sıkıntıları var” diye konuştu. Nazlıoğlu, sıkıntılar karşısında üye bazlı çalışmaları anlattı.  

NESLİHAN NAZLIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Nazlıoğlu “Son iki yıldır işletme maliyetleri arttı. Maliyet, enflasyon, kur sarmalında iş dünyasının çok ciddi sıkıntıları var. Biz bu anlamda dernek üyelerimize neler yapabiliriz diye çok kafa yoruyoruz. Maliyetleri nasıl düşürebiliriz? Bununla ilgili Kasım ayından beri çalışmalar yapıyoruz. Birçok ortak satın alma yaptık. Birçok yerle anlaşma imzaladık. Üyelerimizin maliyetlerini düşürmeye çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Kur üzerinde ya da enflasyon üzerinde bir etkimiz olamaz. Biz üyelerimizi rahatlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon