EKONOMİ

MAKSİAD ÜYELERİ, TEKNİK GEZİ İÇİN İSTANBUL’DA

MAKSİAD ÜYELERİ, TEKNİK GEZİ İÇİN İSTANBUL’DA
Kısa adı MAKSİAD olan Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu, Üyelerini teknik gezi için İstanbul’a götürdü. MAKSİAD Heyeti teknik gezinin ilk gününde MES Döküm ve Yılmaz Redüktör fabrikaları ziyaret etti, incelemede bulundu.

ÖZEL HABER
Yeni üretim teknolojilerini yerinde görmek, Türkiye’de marka haline gelmiş işletmelerin yapısını incelemek ve yatırım yaparken üyelere rehberlik edecek teknik gezilere başlayan (MAKSİAD) Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu tüm üyelerin davetli olduğu teknik geziyi İstanbul’a gerçekleştirdi.



Teknik gezide dernek üyelerini yoğun bir program karşıladı. İlk gün MAKSİAD Üyeleri, Yılmaz Redüktör, ve MES Elektromekanik Döküm fabrikalarına ziyaretler gerçekleştirdi.



MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Başkan Yardımcısı Yavuz Aki ve Yönetim Kurulu ile birlikte MAKSİAD Üyelerinin ilk durağı MES Döküm Sanayi Çerkezköy Tesisleri oldu. MAKSİAD Üyeleri fabrika ziyaretinde incelemelerde bulundu.  



Günün ikinci ziyareti ise Avrupa ve Türkiye’nin en büyük redüktör fabrikası Yılmaz Redüktör’e gerçekleştirildi. MAKSİAD üyeleri, imalatta kullanılan yeni teknoloji makinaları ve son derece modern olan tesisi yerinde görme fırsatı bulurken, yetkililerden fabrika, makine ve ekipmanlar hakkında bilgi edindi.  



MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Üyelerimize yönelik bilgilendirme amaçlı teknik gezilerimiz başladı. İlkini İstanbul’a gerçekleştirdik. İlk gün MES Döküm ve Yılmaz Redüktör’e ziyaretimiz oldu. Yeni üretim teknolojilerini üyelerimize tanıtıyor, anlatıyor ve yerinde görüyoruz” diye konuştu.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon