EKONOMİ

MAKSİAD EĞİTİM KOMİSYONU, ORHAN ABALIOĞLU ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NDEYDİ

MAKSİAD EĞİTİM KOMİSYONU, ORHAN ABALIOĞLU ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NDEYDİ
Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Eğitim Komisyonu Üyeleri, Orhan Abalıoğlu Endüstri Meslek Lisesi atölyelerinin eksiklerini giderme, öğrenci ve öğretmenlerle istişare için okuldaydı.

Kısa adı MAKSİAD olan Makine Sanayici İş İnsanları Derneği, mesleki eğitimi ana konusu yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda oluşturulan Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Eğitim Komisyonu; üyeleriyle birlikte sahada olmayı sürdürüyor.



Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Eğitim Komisyonu, MAKSİAD Başkan Yardımcısı Yavuz Aki ile birlikte beraberlerinde Denizli Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yetkilileriyle Orhan Abalıoğlu Endüstri Meslek Lisesi’ne giderek incelemelerde bulundu.



MAKSİAD Heyeti, burada atölyelerin eksikliklerini belirleme, öğrenci ve öğretmenlerin talepleri, sorunları üzerine bir analiz toplantısı gerçekleştirdi. 



MAKSİAD Başkan Yardımcısı Yavuz Aki yaptığı açıklamada “Mesleki Eğitimin iyileştirilmesi ve mezunlarının sektöre kazandırılması için gerekli tüm çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.


 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon