EKONOMİ

“LOKANTACI ESNAFI PARA KAZANAMAZ HALE GELDİ”

“LOKANTACI ESNAFI PARA KAZANAMAZ HALE GELDİ”

Elektrik ve doğal gaza yapılan zamları Metropol TV’ye özel değerlendiren Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül; “ Alınan ürün yarın kaça alınacak bilmiyoruz. Kar marjımız çok düştü. Lokantacı esnafı para kazanamaz hale geldi. Elektrik ve doğal gaz zamları bizleri inanılmaz derece zorluyor”dedi.

Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, elektrik ve doğal gaza yapılan zamlara ilişkin Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulundu.


HABERLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Lokantacı esnafının mağdur olduğunu belirten Başkan Üçgül; “Sektörümüz iki yıldır zaten pandemi sebebiyle sıkıntı yaşadı. Çok büyük mücadeleler verdik. Pandemi de en çok biz zarar gördük. Devletimizin aldığı kararlara harfiyen uyduk. Özellikle son bir yıldır ekonomik sıkıntılar başladı. Gıda fiyatları yüzde 200’lere varan artış yaşıyor. En büyük sıkıntı bu. Alınan ürün yarın kaça alınacak bilmiyoruz. Kar maryajlarımız çok düştü. Lokantacı esnafı para kazanamaz hale geldi. Elektrik ve doğal gaz zamları bizleri inanılmaz derece zorluyor. Ticari alanlarda yüzde 50 zamlar geldi. Daha büyük zamların geleceği söyleniyor. Bizim bunları kaldırma gücümüz zor. Her gün zorlaşıyor. Pandemi tekrar başlayacak deniliyor. Güzel günler görmeyi özledik. İnşallah daha güzel günler görürüz” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon