POLİTİKA

LİDERLERDEN SONRA İL BAŞKANLARI DA BİR ARADA.

LİDERLERDEN SONRA İL BAŞKANLARI DA BİR ARADA.
Liderlerden sonra il yönetimleri de bir araya geldi… CHP Denizli İl Başkanı Horzum ve Yönetimi, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yaptığı ziyaretlerin ardından il örgütlerinde de benzer manzaralar yaşanıyor. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum yönetimi ile birlikte AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü makamında ziyaret etti.



Başkan Horzum ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Kadın Kolları Başkanımız ve İl Yöneticilerimizle birlikte AK Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör’ü ziyaret ettik. Geride bıraktığımız seçim sürecini değerlendirerek istişarelerde bulunduk. Şehrimizin gelişmesi için ayrıştıran değil herkesi kucaklayan anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim. Bizleri ağırlayan AK Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör ve ekibine, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Sn. Osman Özpek’e nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon