POLİTİKA

LEMAN KALKAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

LEMAN KALKAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI
MHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Leman Kalkan, MHP Genel Merkezi’ne giderek Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.  Kalkan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

MHP Büyükşehir - Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi görevlerinden istifa eden Leman Kalkan, MHP Genel Merkezi’ne giderek Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.  Kalkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de bir görüşme gerçekleştirdi.



Kalkan Metropol’e yaptığı açıklamada  “Değerli Hemşehrilerim,  2009’dan bu yana her kademesinde aktif görev yapmaktan gurur duyduğum, Kur-an’a ve Bayrağa yemin ederek dahil olduğum, bugüne kadar aidiyetimi sürdürdüğüm Milliyetçi Hareket Partisi’nin 28.dönem Milletvekili Aday Adayı olmak üzere başvurumu yapmış bulunuyorum. Öncelikle bizlere sabrı ve sükûneti öğreten, önümüzü açan Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyet’in 100. Yılında daha büyük hedeflere yorulmadan koşacağımıza, her ne koşulda olursa olsun İ’layi-Kelimetullah bağlılığından sapmayacağımıza önce Yüce Allah sonra hemşehrilerimizin önünde yemin ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon