EKONOMİ

KRİSTAL TÜRKİYE YATIRIM GAYRİMENKUL DENİZLİ ŞUBESİ AÇILDI

KRİSTAL TÜRKİYE YATIRIM GAYRİMENKUL DENİZLİ ŞUBESİ AÇILDI
Denizli gayrimenkul sektörüne yeni soluk…. Kristal Türkiye Yatırım Gayrimenkul Denizli Şubesi açıldı. Açılış için tören ve kokteyl düzenlenirken, Kristal Türkiye Yatırım Gayrimenkul Denizli Şubesi Ofis Sahibi Broker Burak Ziya Ülkü, Denizli Metropol’e hedeflerini anlattı. Ülkü “Denizli’nin her bölgesine hizmet veriyoruz. Büyük projelere çalışıyoruz. Rindera, Sky City, Ataseven Didim ve İzmir projelerimiz var. Denizli’de sektör çok hareketli. Sanayi şehri olduğu için alım gücü yüksek. Denizlililere en iyi hizmeti vermek istiyoruz” diye konuştu...

Kristal Türkiye Yatırım Gayrimenkul Denizli Şubesi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkan yardımcısı Ayhan Soyfidan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Denizli iş dünyası temsilcileri, emlak ve gayrimenkul sektörü temsilcileri ile iş insanları ve davetliler katıldı.



Açılış kurdelesini ise Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ile Kristal Türkiye Yatırım Gayrimenkul Denizli Şubesi Ofis Sahibi Broker Burak Ziya Ülkü ve Kristal Türkiye Yatırım Gayrimenkul Denizli Şubesi satış uzmanları hep birlikte kesti.



Açılış sonrası kokteyl düzenlenirken, davetlilerle Kristal Türkiye Yatırım Gayrimenkul Denizli Şubesi Ofis Sahibi Broker Burak Ziya Ülkü ve Satış uzmanları tek tek ilgilendi.



Kristal Türkiye Yatırım Gayrimenkul Denizli Şubesi Ofis Sahibi Broker Burak Ziya Ülkü, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada Denizli’deki hedeflerini anlatarak “Kristal Türkiye Yatırım Gayrimenkul Denizli Şubesi olarak 12 kişilik bir uzman ekibimizle çalışıyoruz. Denizli’nin her bölgesine hizmet veriyoruz. Büyük projelere  çalışıyoruz. Rindera, Sky City, Ataseven Didim ve İzmir projelerimiz var. Onun dışında konut, arsa ve ticari alan çalışmalarımız sürüyor. Denizli’de öncelikle danışman sayımızı arttırmak ve nitelikli hizmet sunmak için kendimizi geliştirmek istiyoruz. Bugün dostlarımız ve müşterilerimiz bizi açılışımızda yalnız bırakmadı teşekkür ediyoruz. Denizli gayrimenkul piyasasında son dönemde fiyatlar arttı. Denizli en fazla artış hızına sahip il. Piyasa çok hareketli. Sanayi şehri olduğu için alım gücü yüksek. Bizde elimizden geldiğince iyi hizmet verip satışlarımızı arttırıyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon