YAŞAM-GÜNCEL

KÖSEOĞLU VE ERKLİ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

KÖSEOĞLU VE ERKLİ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ
Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli’nin oğlu Kerem Erkli, Esat Köseoğlu’nun kızı Elvan Köseoğlu ile düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Hatune – Esat Köseoğlu çiftinin kızı Öğretmen Elvan Köseoğlu ile Perihan – Osman Erkli’nin oğlu THY Uçak Bakım Teknisyeni Kerem Erkli; Yade Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdi.

Nikah sahipleri Köseoğlu ve Erkli Aileleri, davetlileri girişte karşıladı. Davetliler ise hem ailelere hem de genç çifte mutluluklar diledi. Nikah törenine davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.

Nikah törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, THY Yöneticileri, Tavas Belediye Meclis Üyeleri, Kızılcabölükspor Yönetim Kurulu Üyeleri, başta olmak üzere Köseoğlu ve Erkli Ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı.

Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah akdi şahitliklerini ise Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ile gelin ve damadın akrabaları, yakın arkadaşları yaptı. Başkan Zolan nikahı kıydıktan sonra çifte mutluluklar diledi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon