EKONOMİ

KOÇ HOLDİNG ONURSAL BAŞKANI RAHMİ KOÇ DENİZLİ’DEYDİ

KOÇ HOLDİNG ONURSAL BAŞKANI RAHMİ KOÇ DENİZLİ’DEYDİ
Türkiye'nin duayen sanayicilerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç Denizli’deydi. Koç’a Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci eşlik etti...

ÖZEL HABER
Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç Denizli’ye geldi. Rahmi Koç’a Denizli ziyaretinde Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci eşlik etti. Koç ve Keçeci Karahayıt’taki Pamukkale Halıcı Ahmet Urkay Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ne gitti. Burada Ahmet Urkay tarafından karşılanan Rahmi Koç ve beraberindekiler müzeyi gezdi, eserleri tek tek inceledi.



KEÇECİ’DEN DENİZLİ METROPOL’E ÖZEL AÇIKLAMA 
Ziyaretle ilgili Denizli Metropol’e açıklamalarda bulunan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci “Türkiye’nin duayen sanayicisi Rahmi Koç’u Denizli’de ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Denizli’ye Pamukkale Halıcı Ahmet Urkay Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni ziyaret etmek için geldi. Müzeyi ve eserleri çok beğendi. Müzenin çok istisnai ve zengin müzelerden biri olduğunu söyledi. Denizli’yi çok beğendiğini tarihi ve turistik zenginlikleri ile dikkat çektiğini de belirterek, kültür değerlerimizin özellikle gençlerimize ve gelecek nesillere tanıtılmasının da bizlere görev olarak düştüğünü ifade etti” dedi.



KEÇECİ “RAHMİ KOÇ DENİZLİ’YE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR”
Keçeci açıklamasının devamında “Sayın Rahmi Koç, bizzat benden Denizli sanayicisi ve Denizli’nin üretimi, ihracatı ve dünya ile olan ekonomik bağlantıları hususunda bilgiler aldı ve Denizli’nin Türkiye’nin çok özel ve önemli bir sanayi kenti olduğunu Koç Ailesi olarak bildiklerini ve bu konuda Denizli’ye değer ve önem verdiklerini ifade etti. Bu nedenle geçmişte babası Vehbi Koç ve oğlu Mustafa Koç’un Denizli’ye sık sık gelmelerinin de bulun bir göstergesi olduğunu söyledi. Koç ayrıca bir kez daha Denizli’ye gelerek Denizli sanayisini tanımak ve Denizli sanayicisi ile bir arada olmak istediğini de aktardı” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon