YAŞAM-GÜNCEL

KIZILAY BAŞKANI DENİZ’DEN KURBAN BAĞIŞ ÇAĞRISI

KIZILAY BAŞKANI DENİZ’DEN KURBAN BAĞIŞ ÇAĞRISI

Denizli Metropol'ün canlı yayın programı Metropol Gündemi'nin konuğu Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz oldu. Deniz, Denizli Halkı’nı Kızılay’ın düzenlediği Vekalet kurban Bağış Kampanyasına davet etti.

Denizli Metropol'ün canlı yayın programı Metropol Gündemi'nin konuğu Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz oldu. Deniz, Denizli Halkı’nı Kızılay’ın düzenlediği Vekalet kurban Bağış Kampanyasına bağış yapma çağrısı yaptı. Başkan Deniz, bu yıl yurt içi kurban bağış bedelinin bin 50 lira, yurt dışı bağış bedelinin ise 850 lira olduğunu belirterek “Kurbanlarımız Denizli’de de kesilecek. Gerekli hijyen ve İslami usullerine uygun olarak, veteriner gözetiminde kesimler olacak. Denizli’de de bayramın üçüncü yada dördüncü günü bunları sıcak et olarak belirlenen ihtiyaç sahiplerine vereceğiz” dedi.

"YARDIMLARIMIZ SÜRÜYOR"

Başkan Deniz, sosyal ve insani yardımları insanların evlerine kadar ulaştırdıklarını belirterek, “Gıda kolisi yardımlarımız, tekerlekli sandalye yardımlarımız ihtiyaç sahiplerine sürüyor. Ayrıca korona virüs hastası olup evinde karantinada olan vatandaşlarımıza da ihtiyaçları konusunda yardımlarımız devam ediyor” diye konuştu. 

"İLK YARDIM EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI"

Denizli Kızılay olarak ilk yardım eğitimlerinin de başladığını sözlerine ekleyen Başkan Deniz, bu tür eğitimlerin devam edeceğini kaydetti. Denizli’de Kızılay’ın yüzlerce gönüllüsü olduğunu söyleyen Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, isteyen herkesin Kızılay gönüllüsü olabileceğini söyledi. Kızılay’a herkesin bağış yapabileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Deniz, ayni ve nakdi yardımları kabul ettiklerini Kızılay’ın bağışlarla çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon