YAŞAM-GÜNCEL

KIRASLAN VE KAYA AİLELERİNİN ACI KAYBI

KIRASLAN VE KAYA AİLELERİNİN ACI KAYBI
Denizli Metropol Köşe Yazarı Gazeteci Mustafa Kaya’nın kayınpederi, İzmir’in köklü esnaflarından Ahmet Kıraslan 85 yaşında yaşamını yitirdi. Kıraslan İzmir’de toprağa verildi.

İzmir’in köklü esnaflarından Ahmet Kıraslan 85 yaşında yaşamını yitirdi. Kıraslan bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı tedavi görüyordu. Aslen Konya Taşkent Bolay'lı olan Ahmet Kıraslan tam 65 yıldır İzmir'de yaşıyordu. 50 yıl İzmir Kemeraltı'nda esnaflık yapan Ahmet Kıraslan, Hacahmet ismi ile aşıklama şairi ve “Hayat Gemisi” isimli bir şiir kitabı var. Ahmet Kıraslan aynı zamanda Denizli Metropol Köşe Yazarı Gazeteci Mustafa Kaya’nın kayınpederiydi.



Cenaze töreni 50 yıldır yaşadığı İzmir’de düzenlendi. Cenaze törenine çocukları Serap Kaya, Sevgi Çalık, Seher Ekici ve Mehmet Kıraslan ile Damadı Mustafa Kaya başta olmak üzere Kıraslan ve Kaya Aileleri, İzmirli esnaflar, sevenleri ile eş, dost ve yakınları katıldı.  Ahmet Kıraslan, Toros Muradiye Cami’ndeki ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı’nda toprağa verildi...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon