POLİTİKA

KARACA'YA NAZAR DEĞDİ!

KARACA'YA NAZAR DEĞDİ!
Haziran’ın 25'inde akciğerinde Kovid-19'a bağlı gelişen komplikasyon nedeniyle ameliyat olan ve ardından Denizli'de ev istirahatine giren TBMM Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ardından gelen ilk mecliste oturum yönettiği sırada rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Meclis Başkan Vekili Karaca "Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler" içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Torba Kanun Teklifi'nin görüşmelerine geçildiği esnada rahatsızlandı ve gündeme ara verdi.



Tekrar Ankara'da ameliyat olduğu özel hastaneye kaldırılan Karaca'nın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. 3 başkan vekilinin de şehir dışında bulunması nedeniyle TBMM'deki meclis oturumu da sonlandırıldı.



Karaca, 25 Haziran’da Ankara’da geçirdiği Kovid-19 hastalığına bağlı akciğerinde sorun oluşması nedeniyle ameliyat olmuş ve ardından Denizli'ye gelerek istirahate çekilmişti.



Evinde, yoğun bir "geçmiş olsun" trafiği yaşayan Karaca'nın bu hasta ziyaretlerinde "sağlıklı ve oldukça formda" olduğu gözleniyordu. TBMM Başkan Vekili Gülizar Biçer Karaca'ya Denizli Metropol adına geçmiş olsun diyoruz.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon