POLİTİKA

KARACA TEKRAR CHP PARTİ MECLİSİ'NDE

KARACA TEKRAR CHP PARTİ MECLİSİ'NDE

CHP'de hafta sonu yapılan kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tekrar Başkan seçilip güven tazelerken, Parti Meclisi seçimleri de yapıldı. 606 oy alan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca tekrar Parti Meclisine seçildi.

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı birinci gün Genel Başkan seçimi yapılmış, Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha koltuğa oturmuştu.  İkinci gün Kurultay, 60 kişiden oluşan PM ve YDK üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 80 kişilik listesi belli oldu. 222 kişi ise parti meclisine adaylığını açıkladı. CHP'nin 37'nci Olağan Kurultay'ında oy sayımının sona ermesiyle Parti Meclisi seçiminde sandıklarda bütün sonuçlar belli oldu.

"Hedef İktidar” sloganıyla Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi üyelerinin seçimi için yapılan oylamada tüm sandıklarda oy sayım işlemi tamamlandı. Saatler süren oy kullanma işleminin ardından oy sayım işlemine geçildi. 606 oy alan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Parti Meclisi'ne tekrar seçildi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon