POLİTİKA

KARACA: KAZANAN KILIÇDAROĞLU, KAZANAN MİLLET OLACAK

KARACA: KAZANAN KILIÇDAROĞLU, KAZANAN MİLLET OLACAK
CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun millet için milletle birlikte hak hukuk adaletin tesis edildiği bir ülke için tüm seçmenleri sandığa davet ettiğini hatırlattı, “28 Mayıs’ta kazanan millet olacak, tek adam kaybedecek” dedi.

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminin galibi olacaklarını ifade eden Gülizar Biçer Karaca;  montaj ve kurgu iddialarıyla bilgi kirliliğinin iktidar eliyle bilerek yaratıldığını, TRT’den Anadolu ajansına kamu kurumlarının partili cumhurbaşkanı için seferber edildiğini ileri sürdü. Gülizar Biçer Karaca “Yok öyle umutları yitirmek. Çamur siyaseti yapanların, onlarca TV kanalı ve medya organı üzerinden Kılıçdaroğlu’nu hedef alanların maskesi düştü” dedi.



TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ASLA MASAYA OTURMADIM, OTURMAM!
CHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Gözlükaya, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu, örgütün genç ve kadın üyeleri ile birlikte; Pamukkale İlçesi Kayıhan Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Gülizar Biçer Biçer Karaca “13’üncü Cumhurbaşkanı olarak 28 Mayıs'ta Çankaya Köşkü'ne uğurlayacağımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle, çamur siyaseti yapan iktidara yanıtımızı sahadan veriyoruz: Erdoğan, sen değil misin terör örgütleri ile defalarca gizli gizli oturan, pazarlıklar yapan? Buradan açık ve tekrar ilan ediyorum. Ben terör örgütleri ile masaya asla oturmadım, hiçbir zaman da oturmayacağım"



BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ
“Birleşe birleşe kazanacağız” diyerek sahadan ayrılmadıklarını söyleyen Gülizar Biçer Karaca;  akşamları hane ziyaretlerini de sürdürüyor. Karaca  “Milletin tertemiz duygularını, vatan ve bayrak sevdasını kendi çıkarları için kullananların kaybetmesi, devletin bekası için çalışan gerçek vatanseverlerin, Cumhuriyet sevdalılarının kazanması için herkesin sandıklara sahip çıkması gerekiyor” dedi.



PARTİLİ CUMHURBAŞKANI DEĞİL 85 MİLYONUN
CUMHURBAŞKANI İÇİN MÜHÜR KILIÇDAROĞLU’NA
Karaca açıklamasının devamında “Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumsal kutuplaşmadan, iftiradan beslendiğini herkes biliyor. Yeniden yaratılmak istenen korku iklimine teslim olmayacağız. Kaybedenlerin telaşına geçit vermeyeceğiz. Helalleşen, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne 13. Cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız. Kemal Kılıçdaroğlu, 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Birlikte Kazanacağız” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon