KALE

KALEDAVAZ VAKFI’NDA SEÇİM ZAMANI… İŞTE YENİ YÖNETİM

KALEDAVAZ VAKFI’NDA SEÇİM ZAMANI… İŞTE YENİ YÖNETİM
Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın yapılan olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan İsmail Yarımca tekrar Başkan seçilerek güven tazeledi.

Kale İlçesi’nin Denizli’deki gözü kulağı olan Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda hem vakıf yönetimi seçildi, hem de önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar konuşuldu. Genel kurulda halen Başkanlık görevini yürüten İsmail Yarımca tekrar Başkan seçilerek güven tazeledi.

Başkan Yarımca genel kurul sonrası Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Vakfımız Kale İlçesi insanları adına önemli katkılar yapan bir kuruluş. Önümüzdeki dönemde de vakıf çalışmalarımızı aksatmadan aynı şevk ve azimle yaparak Kalelilere hizmetlerimize devam edeceğiz. Her zaman Kalelilerin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Her şey Kale ve Kaleliler için” dedi.

Kongre sonucu Başkanlığa İsmail Yarımca seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Özgür Kaya, Hasan Karadaban, Bekir Akdağ ve Hakan Kesici isimlerinden oluştu. Denetim Kurulu’na ise Onur Küçükuysal ve Osman Aracı seçildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon