KALE

KALE'DE İKİ MAHALLE ARASINDA ASFALT ÇALIŞMASI

KALE'DE İKİ MAHALLE ARASINDA ASFALT ÇALIŞMASI
Kale ilçesinin Adamharmanı ile Narlı Mahallesi makası arasında yer alan 4 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, "Kale ilçemizde asfalt çalışmaları devam ediyor" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinin Adamharmanı Mahallesi'ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Narlı Mahallesi makası ile Adamharmanı arasında yaptığı asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Kale'nin Adamharmanı ve Narlı Mahallesi makası arasında yer alan çalışmaları inceledi.



Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini anlatan Başkan Osman Zolan, vatandaşları koronavirüse karşı tedbirli olmalarını, maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmeleri tavsiyesinde bulundu. Kale ilçesindeki yol çalışmalarının sürdüğünü, kısa süre içinde tamamlayacaklarını kaydeden Başkan Zolan, "Çok işlek ve önemli bir yol burası. Vatandaşımızın talep ettiği ve sürekli kullandığı güzergahları üst seviyede konforlu ve güvenli hale getiriyoruz. Yaptığımız bu 4 kilometrelik yolumuz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon