POLİTİKA

KADIN BAŞKANDAN, KADIN BAŞKANA ZİYARET

KADIN BAŞKANDAN, KADIN BAŞKANA ZİYARET
İYİ Parti İl Yönetim Kurulu, Başkan Raziye Akışık önderliğinde Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ziyaret etti. Kadın Başkanların dayanışmasının sergilendiği ziyarette, Millet ittifakı konuşulurken, Başkan Çelik İYİ Partili heyete belediye çalışmalarını anlattı.

Kadın Başkandan, Kadın Başkana ziyaret. İYİ Parti Denizli İl Yönetim Kurulu, bir süredir devam eden ziyaretlerine bugün bir yenisini daha ekledi. Yönetim Kurulu İl Başkanı Raziye Akışık, önderliğinde Bozkurt İlçesi’ne giderek, Belediye Başkanı Birsen Çelik’i makamında ziyaret etti.



BAŞKAN ÇELİK PROJELERİNİ ANLATTI

Ziyarette, Millet İttifakı’nın ne kadar önemli olduğu ve birlikteliğin uyum içinde gittiği konuşulurken, kadın siyasetinin önemi irdelendi. Kadın başkan dayanışmasının sergilendiği görüşmede ayrıca yerel yönetimlerin başarısının genel seçime de yansıyacağı aktarıldı.

Başkan Akışık, ziyarette belediye çalışmalarından dolayı Başkan Çelik’i kutlarken,  yeni dönemle ilgili de başarı diledi. Başkan Çelik ise yeni dönem projelerinden, önem verdikleri tarım ve hayvancılık projesi, eğitim projesi ve kadın kooperatifi projesiyle ilgili İYİ Parti Heyeti’ni bilgilendirdi.



“BAŞKAN’A NAZAR DEĞMESİN”
Ziyarette Başkan Çelik’e heyet tarafından nazar boncuklarından yapılmış bileklik hediye edildi. Bilekliğin kadın kollarının projelerinden biri olan takı atölyesinde hazırlandığı belirtilirken Başkan Akışık, Başkan Çelik’e “Nazar boncuklu bileklik hediyemiz size nazar değmesin dileğimizin bir nişanesi” dedi.  



Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ziyaretle ilgili denizli metropol’e yaptığı açıklamada “İttifak ortağımız Denizli İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık ve İl Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon